Samsung Galaxy S10'un Ön Kamerasında Sorun Ortaya Çıktı

38
14
7
1
1
Galaxy S10’un ön kamerası son zamanlarda birçok kullanıcının sinirini bozan bir özelliğe sahipti. Bu özellikte de kamera yalnızca kırpılmış modda çalışıyordu.

Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un son amiral gemisi Galaxy S10 kullanıcıları, telefonun ön kamerasını sadece kırpılmış modda kullanabildiklerini ve tam çerçeve özelliğini üçüncü parti uygulamalar vasıtasıyla kullanabildiklerini söylüyor. Görünüşe göre bu sorun sadece Galaxy S10’da değil S10 ailesinin tüm üyelerinde geçerli.

Galaxy S10 ailesinin üç cihazının da ön kamerası geniş açılı lenslere sahip ancak telefonun kamera uygulaması, ön kamera açılınca sadece 6 MP’lik kırpılmış bir modda çalışıyor ki bu da yüksek fiyatlar verip premium olan bu cihazı alan kullanıcıları oldukça hayal kırıklığına uğratmış durumda.

Telefonun kullanıcıları ise bu sorunu sosyal medya uygulamaları, görüntülü arama uygulamalarıyla aşmaya çalışıyor. Şu an için buna neyin sebep olduğu bilinmiyor ancak daha önceden de çift ön kameralı telefonlarda bu tarz sorunlar görülmüştü. Sınırlamanın Android işletim sisteminden kaynaklı olduğu düşünülüyor.

Eğer ki gerçekten sorun bundan kaynaklıysa Samsung, bu sorunu sadece bir yazılım güncellemesiyle de çözemeyebilir.  

Kaynak : https://www.gsmarena.com/users_report_galaxy_s10_front_camera_using_cropped_mode_in_thirdparty_apps-news-36296.php
38
14
7
1
1
Emoji İle Tepki Ver
38
14
7
1
1