İddia: Samsung Galaxy S11'in Ekranı, Önceki Hiçbir Samsung Telefona Benzemeyecek

71
15
13
6
5
Son zamanların en iyi mobil OLED ekran üreticisi olan Samsung'un yeni amiral gemisi telefonları hakkında bir bilgi ortaya çıktı. Samsung, Galaxy S11 ile daha önce piyasaya sürülen hiçbir Samsung modelinde görülmeyen bir deneyim sunmayı planlıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon pazarının zirvesine oturmak için piyasaya sürdükleri amiral gemisi telefonlarının yanı sıra kendi OLED ekranlarını da üretiyor. Samsung, o kadar kaliteli OLED ekranlar üretiyor ki son zamanlarda sattıkları iPhone 11 ekranları ile adeta kendisine karşı rekabet ediyor.

Kendi cihazlarının ekranını da kendisi üreten Samsung, zaten kanıtlanmış olan kalitesini daha da yükseğe çekerek daha fazla kullanıcıyı kendi tarafına çekmek istiyor. Samsung'un önümüzdeki sene piyasaya sürmesi beklenen Galaxy S11 için daha kaliteli bir ekran üreteceği düşünülüyor. Bir Twitter kullanıcısı, Samsung'un Galaxy S11'de mümkün olan en yüksek yenileme hızına çıkılabileceğini açıkladı.

Samsung Galaxy S11'in ekranı, 120 Hz yenileme hızına sahip olabilir:

Samsung Galaxy S11

Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, genellikle henüz piyasaya sürülmeyen akıllı telefonlarla ilgili bilgi sızdırmasıyla biliniyor. Kullanıcının bu sabah paylaştığı bir tweet ise fazlasıyla dikkat çekti. Söylentilere göre Samsung'un önümüzdeki sene piyasaya sürülecek amiral gemisi akıllı telefonu daha yüksek yenileme hızını destekleyen bir ekrana sahip olacak.

İddianın daha çok dikkat çeken tarafı ise şirketin 90 Hz yenileme hızına sabit kalmayacağı ve 120 Hz yenileme hızına kadar çıkacağı oldu. Ortaya çıkan bu bilgi gerçekten doğru ise bu durum, Samsung'u yüksek yenileme hızlarına çıkan ilk şirket yapmayacak ancak Galaxy S11, şirketin 120 Hz yenileme hızına sahip ilk akıllı telefonu olacak.

Samsung Galaxy S11

Daha önce yüksek yenileme hızını destekleyen ekranlara sahip akıllı telefonlar görmüştük. Bu yıl içerisinde OnePlus ve Google; OnePlus 7/7 Pro ve Pixel 4 modelleri ile birlikte 90 Hz yenileme hızlarını gözler önüne sermişti. Henüz Samsung tarafından bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı ancak şirketin böyle bir gelişim yapması pek de ihtimal dışı görünmüyor.

Henüz hakkında resmi olarak hiçbir bilgi paylaşılmamış olan Samsung Galaxy S11 ile ilgili bazı iddialar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Kamera kod adının Hubble olarak belirlendiği söylenen cihazın bu alanda diğer amiral gemilerini yerle bir etmesi bekleniyor. Bunun dışında cihazın en az 4.000 mAh bataryaya sahip olması ve 5G desteğiyle gelmesi bekleniyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/11/08/galaxy-s11-leaks-vs-iphone-12-specs-might-include-120hz-oled-screen/
71
15
13
6
5
Emoji İle Tepki Ver
71
15
13
6
5