İsmi Yok Cismi Var: Samsung Galaxy S11'in Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

39
5
3
1
0
Samsung’un 2019 model amiral gemisi telefonlarının üstünde henüz dumanı tüterken yeni nesil telefonlarıyla ilgili söylenti haberleri çıkmaya başladı. Ortaya çıkan iddialardan bir tanesi de Samsung Galaxy S11'in renk seçenekleriyle ilgili. İddiaya göre cihazın renk seçeneklerinden biri Aura Glow olacak.

Akıllı telefon piyasası, yoluna sürekli yeni modellerle devam ediyor. Çıkan amiral gemisi telefonların hemen ardından yeni telefonlarla ilgili söylenti haberleri dolaşmaya başlıyor. Bu söylentilerden Samsung’un yeni nesil S serisi akıllı telefonları da nasibini aldı.

Temmuz ayının başlarında genişletilebilir ekranın patent görselleri ortaya çıkmıştı. Ardından telefonun özelliklerinin de listelenmiş olması, telefon üzerinde hâlihazırda çalışıldığı anlamına geliyordu. Ayrıca Galaxy S11’in kamera sisteminin de gelişmiş olacağı düşünülüyor ancak bugün ortaya çıkan bilgiyse bunlardan daha farklı.

Galaxy S11’de yeni renk seçenekleri olacak:

Samsung Galaxy S10, renk seçenekleri

~Samsung Galaxy S10+ renk seçenekleri

Samsung Galaxy S11’in siyah, beyaz, pembe ya da mavi gibi her zamanki renklerle piyasaya sürülmesi oldukça muhtemel. Ayrıca bunlar, Galaxy Note10’un da renk seçenekleri arasında bulunuyor ancak Galaxy S11'in renk seçenekleri arasında muhtemelen Auro Glow da yer alacak. Cihazın depolama özelliklerinde en temel seçenek 128 GB olabilir ve maksimum 1 TB’a kadar çıkabilir. 1 TB’lık seçenek, sadece Plus modeli için de geçerli olabilir. Tüm bunlar ise oldukça muhtemel çünkü Koreli teknoloji şirketi, 2019’un başlarında 1 TB'lık Universal Flash Storage duyurusu yapmıştı.

Telefonun versiyonlarının Samsung Galaxy S11e, Galaxy S11 ve Galaxy S11+ (S11 Plus) olması bekleniyor. Samsung, ayrıca normal modellerinde arka tarafta üç kamera; tıpkı Galaxy Note 10+’ta olduğu gibi Plus modelinde ise dört kamera bulundurabilir.

Telefonda kullanılacak kamera sisteminin 64 MP ve 108 MP değerinde lensler, gelişmiş HDR, daha hızlı otomatik odaklama ve Tetracell teknolojisine sahip olması bekleniyor. Ayrıca gelişmiş yüz tanıma için Time-of-Flight (ToF), mekânsal tarama ve portre çekimleri de bulunabilir. Tabii kameralarla ilgili daha farklı geliştirmeler de olabilir ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://androidcommunity.com/samsung-galaxy-s11-color-options-listed-20190911/
39
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
5
3
1
0