Samsung Galaxy S22 Ailesi, İddialar Gerçek Olursa Dillere Destan Bir Kamera Kurulumuyla Gelebilir

53
9
4
2
2
FrontTron isimli bir sızıntı kaynağı, Samsung'un 2022 yılında duyuracağı Galaxy S22 ailesi ile ilgili bir sızıntı yapmayı başardı. Telefonların kamera özelliklerini ortaya çıkaran bu sızıntı, Samsung'un 2022 yılına bomba gibi hazırlandığının açık bir göstergesi.

Daha önce yaptığı akıllı telefon sızıntıları ile gündemde kendine yer bulmayı başaran FrontTron, Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile ilgili önemli bir sızıntı yapmayı başardı. Kaynak, Twitter'dan yaptığı açıklamalarda şirketin yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonu Galaxy S22 ailesinin kamera özelliklerini açığa çıkarmış oldu. Bu durum, Samsung Galaxy S22 ailesi ile için ilk kez gerçekleşiyor.

FrontTron'un yaptığı açıklamalara göre Galaxy S22 ile Galaxy S22+, 50 MP çözünürlük sunan ana kameralara sahip olacak. Bu kameralara 12 MP çözünürlük sunan ultra geniş açılı kamera ile 12 MP çözünürlük sunan 3x optik yakınlaştırma özelliğine telefoto kamera eşlik edecek. Ancak bu sensörlerin markalarının ne olacağı şimdilik belirsiz. Samsung, kendi üretimi olan ISOCELL sensörlerini kullanacağı gibi Sony'nin IMX sensörlerinden de faydalanabilir.

Samsung, Galaxy S22'de sensör boyutunu büyütebilir

Samsung Galaxy S22

Samsung, Galaxy S20 ve Galaxy S21 ailesinde 12 MP çözünürlük sunan ana kameraya ek olarak 64 MP çözünürlük sunan telefoto kamera ve 12 MP de genişlik açılı kamera kullanmayı tercih etmişti. Sızdırılan bilgiler, Galaxy S22'nin özellikle de ana kamera konusunda büyük gelişmelere ev sahipliğini yapacağını gözler önüne seriyor. Elbette sızdırılan bilgiler gerçek olursa...

FrontTron'un sızıntısı, 50 MP çözünürlük sunan ana kamera ile Samsung'un da sensör boyutunu büyütmeyi planladığını gösteriyor. Aslında bu büyük bir sürpriz değil çünkü diğer teknoloji şirketleri de sensör boyutlarını büyütmeye başladılar. Daha büyük sensörler, sahip oldukları büyük piksel boyutları ile daha parlak ve daha net görüntü çekimleri sağlayabiliyorlar. Samsung, bu yenilikleri düşük ışık altında 4K ve 8K videolarla birleştirirse, Samsung Galaxy S22 ailesinin dillere destan bir kamera kurulumuna sahip olduğunu konuşuyor olabiliriz. Ancak önümüzde hala en az 6 aylık bir süreç var Samsung'un bu süreçte yeni amiral gemisi telefonu için ne gibi çalışmalar yapacağı bilinmiyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-camera-specs-leaked-positive-change-samsung-strategy/
53
9
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
53
9
4
2
2