Karşınızda Jet Black Renk Seçeneğiyle Simsiyah Galaxy S7 Edge!

3
0
0
0
0
Samsung’un daha dün sizlere açıkladığımız jet black olarak simsiyah bir S7 ve S7 Edge modeli sunacağını açıklamamızın ardından bugün bu simsiyah modele ait görseller ortaya çıktı.

Samsung’un daha sizlere dün aktardığımız yeni çalışmasına göre Note 7’deki Blue Coral rengini Galaxy S7 ailesine getirdiğinden ve şimdi de iPhone 7’de fazlasıyla dikkat çeken Jet Black, yani simsiyah renk seçeneğini de getireceğini söylemiştik.

Samsung ise elini fazla çabuk tutmuş olacak ki şimdiden Galaxy S7 Edge’in Jet Black versiyonu ortaya çıktı bile. Black Onyx versiyonuna göre daha net bir siyah renge sahip olduğu görülen Galaxy S7 Edge’in tüm ayrıntıları da simsiyah hale getirilmiş.

Böylece metal çerçevesinin de siyaha çevrildiği görülen S7 Edge’de öndeki ve arkadaki Samsung yazısı dışındaki her noktası simsiyah hale getirilmiş. İsim olarak Jet Black yerine Glossy Black adını alacak olan bu versiyonun fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz.

Ülkemize bu renk seçeneğinin gelip gelmeyeceği belli değilken açıkcası Black Onyx’e göre bu rengin çok daha şık ve hoş olduğunu söylemek gerek.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0