Samsung Galaxy S7, S6 Serisi ve Note 5 Kullanıcıları Dikkat: Oculus Uygulamasını Güncellemeyin!

2
1
1
0
0
Samsung Galaxy S7, S6 Serisi ve Note 5 Kullanıcıları Dikkat: Oculus Uygulamasını Güncellemeyin!
Eğer bir Gear VR'a ve bu gözlüğe uygun bir telefona sahip iseniz, Oculus güncellemesini yapmayın!

Samsung’un Gear VR desteği bulunan Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcılarına sunulan Oculus App güncellemesi kullanıcıların önemli derecede canını sıkıyor.

Hem Reddit’te birçok konuda bahsedilen, hem de ülkemizdeki birçok kullanıcıda rastlanan sorun Gear VR kullanmak için gereken Oculus uygulamasını güncellediğinizde ortaya çıkıyor. İster Gear VR kullanıyor olun, ister kullanmayın Oculus uygulamasını güncellediğiniz takdirde destekleyen tüm cihazlarda acayip derecede yüksek oranda batarya azalması gözlemleniyor.

Uygulamada yapılan bir hata sonucunda işlemci ve bellek kullanımını arka planda bile yüksek tutan Oculus App, net bir tabirle bataryayı sömürüyor. Bu sebeple Gear VR desteği sunan tüm cihazların Oculus uygulamasını güncellememesini, eğer güncellemiş iseler kaldırmalarını öneriyoruz.

Uygulamayı kaldırdıktan sonra ise tekrar yüklemek için Gear VR’ı tekrar telefona bağlamanız yeterli olacak. Ancak şu anda herhangi bir şekilde güncelleme yapmayın ve bu sorunu çözen güncellemenin gelmesini bekleyin.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0