Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Android 7.0 Beta Testlerine Kayıt Olabilirsiniz!

0
0
0
0
0
Samsung’un Note 7 fiyaskosu ardından elindeki en iyi kozu olan Galaxy S7 ve S7 Edge için kolları sıvadı.

Samsung’un malum olaylar sonrası piyasadan çektiği Note 7, artık ortalıktan kaybolunca firmanın elindeki en iyi telefonlar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge olarak kaldı. Bu sebeple çalışmalarını hem S7 ailesine hem de gelecek olan Galaxy S8’e yoğunlaştıran firma, Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcıları için Android 7.0 Nougat Beta testine başlayacak.

Bunun için Samsung Galaxy Apps Mağazası’nda bulunan “Galaxy Beta Program” uygulaması üzerinden beta testi için kayıt almaya başlayan Samsung, kısa süre içerisinde de kayıt olan kullanıcılarına Android 7.0 Nougat ve diğer gelecek yeni sürümler için bu beta kaydı yapan kullanıcılarına sunacak.

Şu anda Türkiye’deki Galaxy Apps’te bulunmayan beta uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Aynı zamanda kayıt şu anda Birleşik Krallık ve Amerika için açık. Ancak siz APK’yı ne olur ne olmaz kurun, eğer beta test kullanıcısı olmak istiyorsanız arada uygulamadan kontrol edebilirsiniz. 

Şimdilik şahsen “Sunucuya bağlanamadı” hatası almaktayım ve bunun sebebi ya Samsung’un Türkiye’ye açmamış olması, ya da ülkemizde daha tam manasıyla çözülmeyen internet sorunu. Sonuç olarak karar sizin :)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0