Samsung Galaxy S8 12MP+13MP Çözünürlüğünde Çift Arka Kamera İle Geliyor!

1
0
0
0
0
Samsung’dan Galaxy S8 sesleri gelmeye başladı. İlk gelen bilgilere göre çift arka kamera dönemi geliyor!

Daha Galaxy S7’nin çıkalı birkaç ay, Note 7’nin ise birkaç gün olmasına rağmen tabiki Samsung bir süredir sıradaki telefonu olacak olan Galaxy S8 için ar-ge çalışmalarına başladı bile. Hatta bu sefer oldukça erken denebilecek dönemde iddialar gelmeye başladı bile.

Bu bağlamda elimize gelen ilk bilgilere göre ilk olarak küresel çapta Huawei P9 ile dikkatimizi çeken, ardından LG G5 ile biraz daha popülerleşen çift arka kamera devri bir de muhtemelen çift kamera ile gelecek iPhone 7 Plus ile iyice popülerleşecek. Samsung da bu duruma ayak uydurmak için kolları sıvadı ve ilk defa Galaxy S8 ile çift kameraya geçiş yapıyor olacak.

Ortaya çıkan söylentilere göre 12MP ve 13MP çözünürlüğünde olacak bu iki kameradan 12MP olanı hali hazırda Samsung’un ürettiği ve Galaxy S7, Galaxy S7 edge ve Galaxy Note 7’de kullanılan kamera olacakken, diğer 13MP çözünürlüğündeki kamera Sony yapımı olacak.

Ön kamerada ise şu anda kaliteli bir 5MP kamera kullanan Samsung, bunu da 8MP’e yükselterek karşımıza çıkacak. Arka kamerada daha geniş çekim olanağı, derinlik hassasiyeti ve gerçek renk ve görüntü noktasında çok daha iyi bir kamera gelecekken bunu aynı şekilde Note 8’de de kullanacağını düşünüyoruz. Bakalım Samsung’un çift kameralı Galaxy S8’inde başka hangi özellikler bulunacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0