Samsung, Galaxy S8 Almak İsteyen Note 7 Sahiplerine İndirim Yapacak

1
0
0
0
0
Samsung, Galaxy S8 Almak İsteyen Note 7 Sahiplerine İndirim Yapacak
Koreli bir haber sitesinin raporuna göre Samsung, Note 7 sahiplerine bir güzellik yaparak Galaxy S8'e indirimli sahip olmalarına imkan tanıyacak.

Aylardır gündemden düşmeyen Galaxy Note 7'nin bataryasındaki ciddi boyutlara ulaşan sorundan sonra bildiğiniz gibi Note 7 modeli tamamen iptal edilerek Samsung piyasadaki tüm Galaxy Note 7'leri geri çağırdı.

Samsung sorunsuz bir şekilde Galaxy Note 7'leri iade alsa ya da farklı bir Samsung telefonla değişimine imkan tanısa da Note 7 kullanıcıları önce cihazın yenilenmesini beklerken yenilenen cihazlarda da hata çıkmasıyla mevcut Note 7 kullanıcıları hem iade ve değişim sürecinde ciddi bir uğraş gösterdi hem de bir süre telefonlarından mahrum kaldı.

Bu süreçte Galaxy Note 7 kullanıcılarının Samsung ekosisteminden kopmasını istemeyen Samsung, Koreli bir haber sitesinin aktardığına göre kendisini affettirmek için 2017'nin Şubat ayında tanıtacağı Galaxy S8 modelinde hatalı Note 7 modelini satın alan kullanıcılarına jest geçerek indirim yapacak. Bu indirimin ne boyutta olacağı ve diğer detayları ise henüz belli değil.

Kaynak : http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20161020000846
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0