Samsung, Galaxy S8’de Sadece Edge Ekran Kullanacak!

1
0
0
0
0
Samsung’un ilk olarak başına bela olan Note 7’de denediği sadece edge ekran konusu, Galaxy S8’de de aynen devam edecek.

Samsung, ilk olarak Note Edge modeliyle tek tarafta denediği, ardından Galaxy S6 Edge ve Galaxy S6 Edge Plus ile iki taraftan da kavisli ekran anlayışı oldukça sevilmiş. Özellikle Galaxy S7 ailesinde S7 Edge’in fazlasıyla tutulmasıyla tescillenmişti.

Bu sebeple Galaxy Note 7’de düz ekran yerine sadece Edge ekran kullanan firma, batarya sorunları olmasaydı yılın en başarılı telefonu ile belki de en güzel satış rakamlarına ulaşacaktı. Başına bela olan Note 7 sonrası Galaxy S8 için sağlam çalışan firma, bu noktada görünüşe göre Galaxy S8 ailesinde de düz ekrandan vazgeçerek sadece Edge ekran kullanacak.

Hatta bu strateji ile beraber yine iki model olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy S8, 5.7 inçlik bir normal Galaxy S8 modeli, bir de 6.2 inçlik S8 Plus modeli ile gelerek elinde patlayan Note ailesini böylelikle S ailesine monte edebilir.

Aynı zamanda S serisinde kullandığı 5.1 inç ve 5.5 inç boyutlarından da büyümeye gitmiş olacak olan Samsung, “Telefon büyüyecek” diye düşünenler için ise %90 oranında bir ekran/boyut oranı ile gelerek telefonu yine Galaxy S7 Edge boyutunda tutacak. Xiaomi Mi Mix’in %93 olan oranını düşünürsek gerçekten çerçevesiz bir ekran geliyor olabilir.

Bu detaylarla iyice merak ettiğimiz Galaxy S8, bir aksilik çıkmazsa Şubat ayı sonunda, hatta beklentimize göre 26 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak. Bakalım nasıl telefonlar göreceğiz.

Kaynak : http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20161212000797
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0