Samsung, Galaxy S8 Edge İle Note 7’yi Tamamen Unutturacak!

0
0
0
0
0
Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8 Edge, sunduğu detaylar ile Note 7’yi unutturacak!

Samsung’un Note 7 fiyaskosu ardından sağlam bir şekilde çalışmaya başladığı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge noktasında gözler elbette Edge modelinde olacak. Hem daha büyük ekran hem de batarya performansı ile ön planda olan Edge modeli, bu sene Galaxy S7 Edge ile çok iyi satışlar yakalayan Samsung’un tüm umutlarını bağladığı telefon olacak.

KJuma’da ortaya çıkan detaylara göre ise aşağıda görebileceğiniz gibi oldukça iyi detaylara sahip olan telefonda 5.5 inç boyutundaki Super AMOLED ekranının 4K, yani 3840 x 2160 piksel oranına çıkarıldığı görülüyor. 806ppi gibi oldukça yüksek bir değere sahip olan Samsung Galaxy S8 Edge, donanımsal olarak ise Snapdragon 830 ve Exynos 8895 çipsetlerini kullanacak. 6GB ya da 8GB gibi bir bellek miktarı ile RAM konusunda arşa çıkacak olan Samsung, 2017’nin Mart ayında piyasaya sürülecek.

Daha önce bahsettiğimiz gibi lansman ve piyasaya çıkış konusunda Note 7’nin sorunu hala belli olmadığı için en az 2 hafta gecikme yaşayacak olan Galaxy S8 ailesinde büyük ihtimalle lansman yine Mobil Dünya Kongresi’ne getirilmeye çalışılacak. %80 gibi yüksek bir ekran/boyut oranına sahip Galaxy S8 Edge, yazılımsal olarak da Note 7’nin yeni arayüzüne ve geliştirmelerine sahip olacak.

Bakalım Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge bu özellikler ile nasıl bir performans sergileyecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0