Samsung Galaxy S8 Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı!

1
0
0
0
0
Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S8’in test tarihi ve bazı özellikleri açıklandı.

Galaxy Note 7 fiyaskosundan sonra Galaxy S8’e yoğunlaşan Samsung, yeni akıllı telefonuyla ilgili bilgilerin paylaşılmamasını istemesine rağmen Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bugün paylaşılan bir rapora göre Güney Koreli firma, Galaxy S8 testlerine Ocak ayında başlayacak. Testler, Samsung’un Galaxy S8 parçalarını bir araya getirmesiyle ve ilk Galaxy S8 prototipinin üretilmesiyle yapılacak. Şirketin Ocak ayında testlere başlayacak olması, Galaxy S8’in Şubat ayında satışa sunulmayacağını gösteriyor.

Bir başka rapor ise Galaxy S8’in özelliklerini gösteriyor. Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi akıllı telefonun 5.1 inch, QHD ekrana ve iris tarayıcısına sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonun ekranının gövdesine oranı ise %90 olacak. Raporda Galaxy S8’in kamera özelliklerinden de bahsediliyor ancak bu konuda net bir şey söyleyebilmek henüz mümkün değil. Şimdilik tek bildiğimiz şey, önceki Galaxy S modelinde olduğu gibi Galaxy S8’de de 12-13 MP’lik arka kameranın bulunacağı.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0