Samsung, Galaxy S8'in Özelliklerini Lansmana Kadar Sır Gibi Saklayacak!

0
0
0
0
0
Samsung, Galaxy S8'in Özelliklerini Lansmana Kadar Sır Gibi Saklayacak!
Her telefonla ilgili duyduğumuz sızıntı haberleri söylenene göre Samsung Galaxy S8 modeli için gelmeyecek.

Yıllardır yeni akıllı telefonlar daha tanıtılmadan sızıntılarla birlikte neredeyse cihazlardan tamamen haberdar oluyoruz. Ancak Note 7'deki batarya sorunu ile kötü günler geçiren Samsung, marka algısını yükseltmek için önemsediği Galaxy S8 modelinin sızdırılmasını istemiyor.

PhoneArena'nın haberine göre Samsung, tedarikçilerine ve birlikte çalıştığı üçüncü parti şirketlere önemli bir uyarı göndererek model hakkında hiçbir sızıntının paylaşılmasını istemediklerini ve ilgili şirketlerin bu konu hakkında daha dikkatli olmaları gerektiğini belrtti. Ayrıca Samsung, Galaxy S8 hakkında sızıntı paylaşılmasına neden olan şirketlerle aralarında güven kaybı olacağını belirterek inceden mesajı verdi.

Galaxy S8 hakkında sızıntı gelmemesi mümkün mü?

Aslında cihazların gündemde kalması için üreticilerin bu sızıntılara göz yumduğu görüşü hakim olsa da açık açık sızıntıların üreticiler aracılığıyla paylaşılıp paylaşılmadığını bilmiyoruz. Eğer böyle bir durum söz konusu ise Samsung, kolaylıkla Galaxy S8 cihazının detaylarını lansmana kadar korumayı başaracaktır.

Anlaşıldığı üzere Samsung, cihaz hakkında hiçbir sızıntı paylaşılmamasıyla birlikte lansman tarihinde kullanıcılarda daha fazla merak uyandırmak istiyor ve ses getirecek özelliklerin daha fazla reaksiyon almasını umut ediyor. Bu sürecin nasıl ilerleyeceğini ise hep birlikte göreceğiz.

Bu arada haber görselinin şık bir Galaxy S8 konseptinden ibaret olduğunu, cihaza ait bir sızıntı olmadığını da ekleyelim.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Samsung-is-asking-suppliers-and-employees-to-prevent-Galaxy-S8-leaks-from-surfacing_id86707
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0