Samsung Galaxy S8 ve Note 8'e Videolu Kilit Ekranı Özelliği Geldi

44
8
7
3
2
Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S9 ile bizlere yeni bir kilit ekranı seçeneği sunmuştu. Bu videolu kilit ekran özelliği, Galaxy S8 ve Note 8 için de uyumlu hale getirildi.

Her ne kadar gerekli olup olmadığı tartışılsa da Samsung, yeni amiral gemisi ile beraber seçeceğiniz videoları kilit ekranı yapma imkanı sunmuştu. Koreli teknoloji devi, yeni özellik için stok videolar sunmasının yanında galeriden de istediğiniz videoyu seçme şansını bizlerle buluşturdu.

Videolu kilit ekranı özelliği, Galaxy S9'dan sonra Galaxy S8 ve Note 8 kullanıcıları için de aktif hale getirildi. Haziran ayı güvenlik güncellemesi ile beraber Galaxy Note 8 ve S8 / S8+ için kullanılabilir hale geldi. En fazla 15 saniyelik videolara izin veren yeni özellik, kullanıcılar tarafından olumlu karşılandı.

Bazı videoları da ücretli olarak sunan Samsung, bu videoların daha kaliteli bir görünüm kazandıracağını belirtti. Ayarlar üzerinden Samsung temalarının "Arka Planlar" kısmına girerek bu videolara ulaşabilirsiniz. Kişisel videolarınızı seçmek için ise galerinizden videoyu seçerek arka plan olarak ayarla seçeneğini seçmeniz gerekmekte.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S8-Note-8-video-lockscreen-option_id106227
44
8
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
44
8
7
3
2