Samsung Galaxy S9'un Kamera Uygulamasına Gece Modu Geldi

20
4
0
0
0
Google Pixel ile hayatımıza giren ve gece çekimlerindeki performansı ciddi şekilde artıran gece modu özelliği Samsung Galaxy S9’a geldi.

Samsung’un Galaxy S9 için yayınlanan Haziran güvenlik güncellemesiyle birlikte gece modu özelliği de telefonun kamera uygulamasına eklendi. Şirket, gece modu özelliğini Galaxy S10 serisine getirdiği zaman bu özelliğin eski amiral gemilerine gelip gelmeyeceği merak konusu olsa da son güncellemeyle birlikte bu soru da cevaplanmış oldu.

Samsung’un yeni amiral gemilerinde bulunan bir özelliği eski amiral gemilerine de getirmesi alışık olmadığımız bir olay değil. Geçtiğimiz sene Galaxy S9’da bulunan AR Emoji ve süper ağır çekim özellikleri birçok bütçe dostu Samsung telefonun yanı sıra önceki amiral gemilerinde de görülmüştü.

Galaxy S9’daki gece modunu test eden kullanıcılar, özelliğin Samsung Galaxy S10’daki kadar başarılı bir şekilde çalıştığını belirtti. İki telefonun da donanım olarak aynı kamerayı kullandığı için bu durum fazlasıyla şaşırtıcı olmasa da Samsung’un bu şekilde bir ‘jest’ yapması kullanıcıları mutlu etti.

Yukarıda görebileceğiniz üzere Galaxy S10+ daha doygun renklerde bir fotoğraf ortaya koymuş olsa da Galaxy S9’u tercih edenlerin sayısı bir hayli fazla. Tabii ki tercihler kişiden kişiye göre de değişiklik gösterebilir.

Güncellemenin kademeli olarak dağıtıldığı da bildirilirken S9 sahibi olup güncellemeyi hâlâ almamış olan kişilerin kısa süre içerisinde güncellemeyi alacaklarını da söyleyelim. Galaxy Note9’un da gece modunu alması bekleniyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/06/11/galaxy-s9-dedicated-camera-night-mode-update/
20
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
0
0
0