Samsung Galaxy S9'un Satışları S8'den Hatta S7'den Bile Daha Kötü

43
12
5
4
1
Akıllı telefon dünyasının iki global devinden Apple'ın her yeni telefonunda satışları artarken, Samsung cephesinde maalesef işler pek de iyi gitmiyor.

Son gelen raporlara göre Samsung Galaxy S9'un satışları hiç de umulduğu gibi gitmiyor. Telefonun satışları Galaxy S8'in çok gerisinde seyrediyor. Keza Galaxy S8'in de S7 kadar satmadığı düşünülürse çanlar Samsung için çalıyor olabilir.

Aslında satışlardaki düşüş Samsung için alışılan bir hal almaya başladı. Galaxy S4'ün 80 milyonluk global satış rakamından sonra piyasaya çıkan hiçbir telefon bu rakamı geçemedi. Bunda o dönem esamesi okunmayan Xiaomi ve Huawei gibi dişli rakiplerin adeta altın çağını yaşamasının etkisi büyük. Dönem içerisindeki gelişmelere Apple'ın iPhone hegomonyasını da ekleyince bu durum ortaya çıkıyor.

Samsung Galaxy Note 9'un çok büyük yeniliklerle gelmeyeceği dedikoduları doğru çıkarsa yaşanan durum Note serisi için de geçerli olacak gibi görünüyor. Tüm bunları tek bir cümleyle özetleyebiliriz: Samsung'un telefonları eskisi kadar satmıyor ve bu konuda bir öz eleştiri getirmelerinin zamanı geldi.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/galaxy-s9-sales-low-882992/
43
12
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
43
12
5
4
1