Samsung, Galaxy S9 ve S9+ İçin Daha Fazla AR Emoji Getiren Bir Güncelleme Yayınlandı

13
4
1
1
0
Samsung, Galaxy S9 ve S9+ için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, kullanıcılara daha fazla AR Emoji seçeneği, çağrı ve mesaj sürekliliği ve Temmuz güvenlik yamasını sunuyor.

Samsung, cihazlarını güncellemeye ve yenilemeye devam ediyor. Galaxy S9 ve S9+ için yayınlanan bu güncelleme, kullanıcıların daha fazla AR Emoji seçeneğine sahip olmasını sağlıyor. AR Emoji geliştirmesi, yetişkinler ve çocuklar için ayrı modlar getiriyor ve yenilenmiş bir yüz kayıt işlemi ile programa yeni bir arayüz sunuyor.  

Samsung Galaxy S9 update

Güncelleme ile birlikte Kamera moduna da birtakım iyileştirmeler geldi. Kamera’nın gece modu özelliğinde birtakım stabilite sorunları olduğu bildirilmişti ve Samsung yayınladığı son güncelleme ile bu sorunu giderdiğini belirtti. 

Bunların yanı sıra Samsung, Arama ve Mesaj Sürekliliği özelliklerini de getirdi. Bu özellik, Galaxy Tab S5e ve Tab S4 gibi desteklenen tabletlerde aramaları ve mesajları kabul edebilmenize yarıyor. Tabii bunu yapabilmek için tabletiniz ile cep telefonunuzun aynı Samsung hesabına bağlı olması şart.  

G96FXXU6CSG8 ismi verilmiş bu güncelleme 533 MB boyutunda ve şu anda Almanya'da kullanılan cihazlarda indirilebilir durumda. Genelde olduğu gibi, güncelleme cihazlara aşamalı bir şekilde geliyor. Eğer henüz cihazınıza bu güncellemeyi almadıysanız endişelenecek bir durum yok. Yakında güncelleme sizin de cihazınıza ulaşacaktır. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/latest_samsung_galaxy_s9_update_brings_more_ar_emoji_customization_alongside_message_continuity-news-38206.php
13
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
1
1
0