Samsung, Galaxy Tab S4 İçin Android 9.0 Pie Güncellemesini Yayımladı

17
3
1
1
0
İçinde bulunduğumuz dönemde birçok cihaz için yayımlanan Android 9.0 Pie, Galaxy Tab S4 için de indirilebilir hâle geldi.

Samsung, akıllı telefonlarının yanı sıra Galaxy ailesinin tabletleri için de güncellemeleri yayımlamaya devam ediyor. Son dönemde birçok cihaz için yayımlanan Android 9.0 Pie, Galaxy Tab S4'ün LTE versiyonu (SM-T835) için de kullanılabilir hâle geldi.

Birçok yenilik ve iyileştirmeyle kullanıcıların karşısına çıkan güncelleme, ilk olarak Fransa'daki cihazlar için yayımlandı. Başlangıç noktası Fransa olan güncellemenin zamanla diğer bölgelerde de indirilebilir olması bekleniyor. T835XXU2BSD1 güncelleme numarasıyla yayımlanan Android 9.0 Pie, Samsung'un One adlı yeni arayüzüyle birlikte kullanılacak.

Bahsi geçen güncelleme, şu an sadece Tab S4'ün LTE versiyonu için yayımlanmış olsa da önümüzdeki günlerde Wi-Fi modellerine de güncellemenin geleceği düşünülüyor. Güncellemeyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Tab S4 ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için yukarıdaki ilgili habere göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/04/11/galaxy-tab-s4-android-9-pie-update
17
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
1
1
0