Samsung Galaxy Tab S4, Klavyeli Kılıf ve S-Pen ile Birlikte Sızdırıldı

21
2
1
0
0
Samsung'un yeni tableti Galaxy Tab S4, klavyeli kılıfı ve yeni S-Pen'i ile birlikte sızdırıldı. Cihazın Galaxy Note 9 gibi gelişmiş S-Pen özelliklerini desteklemesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen en iyi Android tabletlerden biri olan Galaxy Tab S3, yerini çok daha güçlü ve şık bir tablet olan Galaxy Tab S4’e bırakmak üzere. Tutarlı sızıntıları ile ünlü Evan Blass, Samsung’ın yeni amiral gemi tableti Galaxy Tab S4’ün tasarımını, klavyeli kılıf ve S-Pen ile ortaya çıkardı.

Daha önce Galaxy Tab S4’e ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafta cihazın siyah versiyonunu görmüştük. Evan Blass’ın paylaştığı fotoğrafta klavyeli kılıf nedeni ile cihazın arkası görülmese de Evan Blass, fotoğraftaki cihazın beyaz model olduğunu söylüyor. Galaxy Tam S4’ün hemen yanında görülen S-Pen ise diğer önceki modelden biraz farklı görünüyor.

Samsung’un Galaxy Note 9 için S-Pen’de ciddi değişiklikler yaptığını ve S-Pen’e gelişmiş teknolojiler eklediğini biliyoruz. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Tab S4’ün S-Pen’ine de benzer geliştirmeler gerçekleştirerek cihazın cazibesini arttırmış olabilir. Elbette ki S-Pen ve klavyeli kılıf Galaxy Tab S4 için harici aksesuarlar olacaklar.

1600 x 2560 çözünürlüğünde 10,5 inçlik bir ekrana sahip olacak Galaxy Tab S4, Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden gücünü alıyor. 4 GB RAM kapasitesine sahip olan cihazda 7300 mAh batarya bulunuyor. Cihazın Ağustos sonu-Eylül başında düzenlenecek IFA 2018’de tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Tab-S4-new-S-Pen-leak_id106510
21
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
0
0