Samsung, Dünyanın İlk 5G Tabletini Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

18
3
1
1
0
Samsung, dünyanın ilk 5G tableti olacak Galaxy Tab S6 5G’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sertifika başvurularından ortaya çıkarılan Galaxy Tab S6 5G’nin ilk etapta Güney Kore’de satışa sunulması bekleniyor.

Samsung, 2019’da Galaxy S10, Note10, Galaxy A90 ve Galaxy Fold gibi birçok 5G cihazı piyasaya sundu. Bu cihazlar bugüne kadar 2 milyondan fazla satıldı. Samsung, şimdi de dünyanın ilk 5G tableti olacak Galaxy Tab S6 5G’yi piyasaya sunmaya hazırlanıyor. 

galaxy tab s6 5g

Galaxyclub çalışanları, daha önce bilinmeyen bir Galaxy Tab S6 versiyonu olan SM-T866N modelini ortaya çıkardılar. SM-T866N model numarası ile tanımlanan Galaxy Tab S6 5G’nin varlığı Wi-Fi Alliance ve Bluetooth SIG’e yapılan sertifika başvurularından ortaya çıkarıldı. Wi-Fi sertifikası cihazın varlığını ortaya çıkarmış olsa bile ikinci sertifika ile beraber tabletin 5G özellikli olacağı kesin olarak ortaya çıkmış oldu. 

galaxy tab s6 5g sertifika

Galaxy Tab S6 5G ile ilgili daha fazla bir bilgi şu an için yok. Ancak Sammobile editörleri, geçtiğimiz haftalarda inceledikleri bir tabletin bu tablet olabileceğini belirtiyorlar. Galaxy Tab S6 5G’nin ne zaman piyasaya çıkacağı da daha belli değil. Ancak ortaya çıkan sertifikalar resmi bir tanıtım etkinliğinin yakında olduğunu gösteriyor olabilir. 

galaxy tab s6 5g 1

Samsung’un 5G tableti Güney Kore dışında satışa sunacağına dair bir bilgi yok. Avrupa ve ABD modelleri henüz ortaya çıkmadı. Ancak 5G özellikli tabletlerin er ya da geç Avrupa ve ABD pazarında olması bekleniyor. 

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-readying-world-first-5g-tablet-galaxy-tab-s6-5g/
18
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
1
1
0