Samsung Galaxy Watch Active 2 Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

33
3
2
1
0
Teknoloji devi Samsung, yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2'yi duyurdu. Kullanıcıların geri bildirimlerine de kulak veren Samsung, Watch Active saatini geliştirerek yeni bir saati kullanıcılarının beğenisine sunacak. Saat 27 Eylül tarihinde satışa çıkacak.

Samsung bu yılın başlarına doğru nispeten daha ucuz olan akıllı saati Galaxy Watch Active'i duyurmuştu. 6 ay sonraysa şirket, güncellenmiş model Galaxy Watch Active 2'yi duyurdu. 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta gelen Galaxy Watch Active 2, aynı zamanda Bluetooth ve LTE sürümleriyle gelecek.

Galaxy Watch Active saatinde çerçeveden kontrol etme özelliğini kaldıran Samsung, kullanıcılardan gelen kötü geri bildirim sonucunda Galaxy Watch Active 2 ile birlikte çerçeve kontrolü özelliklerini geri getirdi. Yine de akıllı saat fiziksel bir çerçevenin aksine etrafında dokunmatik bir çerçeveyi barındırıyor ve menüde bu sayede gezinti yapabiliyorsunuz.

galaxy watch

Yeni dijital çerçevelerin dışında Galaxy Watch Active 2'nin tasarımının Galaxy Watch Active'e fazlasıyla benzediğini de belirtmekte fayda var. Göründüğünden daha hafif olan cihaz, kolunuza taktığınızda hiçbir rahatsızlık vermiyor. Bunun yanı sıra Bluetooth modelleri alüminyum bir kasayla gelirken LTE modelleri paslanmaz çelik bir kasayla geliyor.

Samsung, açıklamalarında Active 2'deki kalp monitörünü ve ivmeölçeri de geliştirdiğini belirtti. Aynı zamanda içerisinde EKG özelliklerini de barındıran cihaz, Samsung'un açıklamalarına göre çıkışında bu özelliği bulundurmayacak. Başka bir deyişle cihaz, belirli bir süre sonra EKG özelliklerini edinecek.

Galaxy Watch Active 2

Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olan Active 2, NFC mobil ödemeleri de destekleyecek ve telefon olmadan antrenmanlarınızı kaydetmek için bir GPS'e sahip olacak.

Yazılım konusuna geldiğimiz zaman diğer Samsung akıllı saatlerde kullanılan Tizen tabanlı işletim sistemini kullanacak olan Active 2, hem iOS hem de Android uyumlu olacak. 'My Style' isimli yeni bir özellik, telefonunuzun kamerasını kullanarak size özel temalar oluşturacak. Active 2 aynı zamanda çevrimdışı eşleme özelliği sayesinde Spotify çalma listeleriniz gibi bilgileri eşleyebilecek ve küçük ekranında YouTube videolarını oynatabilecek.

Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2, 27 Eylül tarihinde satışa çıkacak. Akıllı saatin satış fiyatıysa 279 dolar (yaklaşık 1.550 TL) olarak belirlendi. Şu an için Türkiye fiyatına dair bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/5/20751920/samsung-galaxy-watch-active-2-smartwatch-fitness-tracker-price-specs-features
33
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
3
2
1
0