Samsung, Galaxy Watch'ı 'Yanlışlıkla' Kendi Sitesinden Sızdırdı

38
7
2
1
1
Büyük şirketlerin yeni ürünleriyle ilgili sızıntıların önüne geçememesi artık şaşırtıcı değil. Samsung, zor görülebilecek bir başarıya imza atarak kendi ürünlerini kendi sızdırmayı başardı.

Açıkçası 'sızıntı' tabiri, teknoloji dünyasında artık içi boşalmış bir kavram olmaya başladı. Firmaların yakında piyasaya süreceği ürünler, çeşitli kaynaklar aracılığıyla yavaştan ısıtılıyor ve buna da 'sızıntı' deniyor. Böylece henüz geliştirilme aşamasındaki ürünlerin tanıtımı yapılmış oluyor.

Samsung'un yaşadığı talihsizliğinse bunla pek bir alakası yok; dün keşfedildiği üzere Samsung'un web sitesinde bir anda 'Galaxy Watch (42mm) Rose Gold (Bluetooth)' adı altında bir ürün belirdi ve kısa süre sonra siteden silindi.

Ürünün resmi dışında hemen hemen hiçbir bilgi yok. Fiyat, ürün sayfası... Hiçbir şey. Buna rağmen bir akıllı saatin 'Rose Gold' renk seçeneği varsa, 3-4 farklı opsiyona sahip olacağını tahmin edebiliriz. Bunun dışında hemen her şey muamma. Samsung'un yeni bir hata yapmasını veya ürünü resmen duyurmasını beklemek durumundayız.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/23/samsung-inadvertently-spoiled-galaxy-watch/
38
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
38
7
2
1
1