Samsung Galaxy Z Fold 2, TENAA'dan Onay Aldı

14
3
3
2
0
Samsung'un eylül ayında tanıtacağı katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Z Fold 2, TENAA incelemelerinden geçmeyi başardı. Cihazın TENAA sayfasında 5G bağlantı desteğinin detayları da yer aldı.

Teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Galaxy Note20'yi tanıtmıştı. Ancak etkinlikte tanıtılması beklenen bir isim daha bulunuyordu: Samsung Galaxy Z Fold 2. Samsung, etkinlikte yeni katlanabilir akıllı telefonuna yer vermiş olsa da tam olarak tanıtmadı diyebiliriz.

Samsung, Galaxy Z Fold 2'de bulunacak donanımı ve cihazın bazı özelliklerinden kısa bir şekilde bahsetse de cihazın fiyatı, çıkış tarihi ve pek çok özelliğini henüz sunmadı. Fakat şirketin yaptığı açıklamaya göre Samsung Galaxy Z Fold 2, eylül ayında düzenlenecek yeni bir etkinlikle karşımıza çıkacaktı.

Samsung Galaxy Z Fold 2, TENAA'nın onayını aldı:

samsung galaxy z fold 2

Samsung'un Galaxy Z Fold 2'yi tanıtmasına henüz yaklaşık bir aylık bir zaman varken cihaz, bu kez Çinli sertifika sitesi TENAA'da ortaya çıktı. TENAA'da yer alan bilgiye göre Samsung Galaxy Z Fold 2, 11 Ağustos tarihinde incelendi. TENAA'da listelenen diğer bilgiler arasında cihazın model numarası 5G bağlantı desteğinin detayları gözüktü.

Sertifika sitesinde gözüken Samsung Galaxy Z Fold 2'nin sayfasına göre cihaz, SM-F9160 model numarasına sahip olacak. Bir diğer bilgiye göreyse yeni katlanabilir telefon, 'Bağımsız Erişim (Standalone Access)' ve 'Bağımsız Olmayan Erişim (Non-Standalone Access)' olmak üzere çift modlu 5G desteğiyle gelecek.

Samsung'un Galaxy Note20 etkinliğinde kısa süreliğine yer verdiği Samsung Galaxy Z Fold 2, biri 7,6 inç katlanabilir ve 6,2 inç'lik ekran olmak üzere iki farklı ekrana ev sahipliği yapacak. Cihaz, 12 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 865+ işlemcisiyle satışa çıkacak. Samsung'un yeni katlanabilir telefonu olacak Samsung Galaxy Z Fold 2 hakkında daha fazla bilgi almak için bu yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/16/samsung-galaxy-z-fold-2-passes-tenaa-will-launch-on-sep-9-in-china/
14
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
3
2
0