Samsung Gear S3'ün Tasarım Hikayesini Gösteren Bir Video Yayınlandı

1
1
1
0
0
Samsung Gear S3'ün Tasarım Hikayesini Gösteren Bir Video Yayınlandı
IFA 2016'da tanıtılan Samsung Gear S3 akıllı saatinin tasarım sürecinin anlatıldığı video, Samsung tarafından yayınlandı.

Hayatımıza yeni yeni girmeye başladığında tasarımsal açıdan pek de iç açıcı olmayan akıllı saatler, hızla değişen görünümleriyle alışık olduğumuz saat tasarımına ya da en azından kabul edilebilir yeni modern bir saat görünümüne kavuştu.

Akıllı saat pazarında ürünlerini ilk sergilemeye başlayan şirketlerden biri olan Samsung da saatlerin tasarımı konusuna oldukça önem verdiğini yeni Gear S3 ile birlikte gösterdi. Berlin'de düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından IFA 2016 kapsamında akıllı telefonu yerine bu kez sadece yeni akıllı saati Gear S3'ü tanıtmayı tercih eden Samsung, akıllı saatinin tasarım sürecini gösteren bir video yayınladı.

Videoda Gear S3 Froniter ve Gear S3 Classic olmak üzere biri modern, biri de daha klasik görünüme sahip Gear S3 akıllı saatlerinin tasarım hikayesinden hızlıca bahsediliyor. Gear S2'ye göre daha fazla alışılmış saatlerin görüntüsünü kazanan Gear S3'ün tasarım sürecini anlatan bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0