Samsung Gear VR'a Çeşitli Yeniliklerle Birlikte YouTube VR Desteği Geliyor

7
2
0
0
0
Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğü, artık yeni içerikler ve özelliklerle birlikte YouTube VR üzerinden kullanılabilecek.

YouTube VR; PlayStation VR, Daydream ve HTC Vive için daha önceleri kullanılabilir hale gelmişti ancak Google bu uygulamayı artık Samsung Gear VR kullanıcıları içinde kullanılabilir hale getirdi. Ayrıca Google, arkadaşlarınızla birlikte videoları sanal ortamda izleyebilmeniz için yeni bir özellik daha getiriyor. Bu yenilik sayesinde sanki arkadaşlarınızla yan yanaymış gibi videolar izleyebiliyorsunuz.

Bu yeni özelliği Daydream View veya Gear VR üzerinde bulunan YouTube uygulamasının oynatma kontrolleri kısmındaki “Birlikte izle” simgesiyle kullanabiliyorsunuz. Bununla birlikte YouTube’un grup görüntüleme özelliğini sunan ilk VR platformu olduğunu da belirtelim.

YouTube ekibi ayrıca Hayley Kiyoko’nun Portekiz konserini sahne arkası görüntüleri de dahil olmak üzere VR deneyimiyle kullanıcılara sunacak. Son olarak yeni eklenen VR içeriklerin arasında “The Women Planet”isimli dizinin de yer alacağını belirtelim.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/25/youtube-virtual-reality-app-samsung-gear-vr/
7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0