Samsung, Internet Browser Beta'nın v9.4 Güncellemesi Yayımlandı

24
3
1
0
0
Samsung'un, Chrome'a alternatif olarak geliştirdiği internet tarayıcısı, son güncellemeyle birlikte bazı yeni özellikler kazandı.

Samsung’un internet tarayıcısının son betası yayımlandı. Yeni güncellemede çok büyük değişiklikler olmasa da bahsedilebilecek değişiklikler bulunuyor. Gelen özelliklerden bir tanesi, kolay erişim için ana sayfaya eklenen sayfaları yeniden adlandırmayken diğeri, yeni bildirim yöneticisi.

Kolay erişim olarak ana sayfaya eklenen sayfalar daha önce önceden yazılmış sayfanın başlığını alıyordu. Yeni Samsung Internet Beta 9.4 güncellemesiyle birlikte, kaydedilen bu sayfalar ana sayfaya eklenmeden önce adlandırılabilecek.

Bildirim yöneticisi ise ayarlardaki ‘siteler ve indirmeler’ bölümüne eklendi. Bu özellik sayesinde, uygulamanın gönderdiği bildirimleri, yanlışlıkla bildirimi silseniz dahi görebileceksiniz. Kısaca özetlemek gerekirse birçoğumuzun uzun süre boyunca hayalini kurduğumuz ve şu anda daha fazla uygulamada yer alması gereken bir özellik.

Yapılan değişiklikler arasında ‘Geçmiş gezintisi’ de bulunuyor ancak henüz tam olarak nasıl bir değişiklik yaptığı bilinmiyor. Bunlara ek olarak uygulamanın tablet sürümü için yeni sekme yöneticisi de bulunuyor.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/05/13/samsung-internet-beta-v9-4-adds-notification-manager-and-home-screen-shortcut-renaming/
24
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
3
1
0
0