Samsung Paylaştı: Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon İşte Böyle Görünecek

36
15
6
5
5
Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı telefonu ABD'de düzenlenen bir konferans sırasında ortaya çıktı. Samsung'un katlanabilir ekranlı yeni telefonunun ne zaman tanıtılacağı ve özelliklerinin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2019 yılında katlanabilir ekranlı telefonlara iyiden iyiye yöneldi. Öyle ki şirket, uzunca bir süre üzerinde çalıştığı Galaxy Fold modelini piyasaya sürdü ve tüketiciler artık, bu telefona sahip olabiliyorlar. Ancak Samsung, ilerleyen dönemlerde de karşımıza farklı katlanabilir ekranlı telefon modelleriyle çıkacakmış gibi görünüyor.

Şirketin katlanabilir teknolojisi ile ilgili almış olduğu bir patent, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Ancak şimdi Samsung, bazı resmi açıklamalar yaparak yeni katlanabilir ekranlı telefonlarıyla ilgili bilgi verdi. Teknoloji devinin katlanabilir ekranlı telefon sektörüne bakış açısı, şirketin dün ABD'de düzenlediği bir konferansta ortaya çıktı. Anlaşılan o ki Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı telefonu, en az Galaxy Fold kadar konuşulacak.

İşte Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı telefon konsepti

Samsung katlanabilir telefon

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Samsung Ar-Ge Grubu Başkanı Sally Hyesoon Jeong bu konsept tasarımı gösterdikten sonra, katlanabilir ekran teknolojisinin daha da kompakt bir hale gelebileceğini söyledi. Ancak Jeong, bu konuyla ilgili derine inmekten kaçındı. 

Konsept tasarımla ilgili de konuşan Jeong, bu konseptin hem ceplerde çok rahat bir şekilde taşınabileceğini hem de tüketicilere yeni bir akıllı telefon deneyimi yaşatacağını ifade etti. Ancak Jeong, bu katlanabilir ekranlı telefonun ne zaman çıkacağını, fiyatının ne kadar olacağını ve telefonun tüketicilere hangi özellikleri sunacağına değinmedi. Anlaşılan o ki Samsung bu telefonu ser verip sır vermeden üretecek.

Güney Koreli teknoloji devi, ABD'deki bir konferansta yaptığı bu tanıtımı, YouTube platformu üzerinden de paylaştı. Dilerseniz artık sizleri, Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı telefonu için hazırladığı video ile başbaşa bırakalım.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-foldable-phone-fold-2-square-design-sdc-2019-2124369
36
15
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
36
15
6
5
5