Samsung, Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold İçin Bir Uyarı Videosu Yayınladı

41
14
6
5
4
Samsung’un ilk katlanabilir telefonu olan Galaxy Fold, Eylül ayının başında piyasaya sürüldü. Samsung, Galaxy Fold kullanıcılarına uyarılarda bulunduğu bir video yayınladı.

Samsung, Eylül ayı başında ekran sorunları çözülen katlanabilir telefonu Galaxy Fold’u piyasaya sundu. Galaxy Fold, şu an sadece Güney Kore ve Avrupa pazarında satışta. Samsung, bugün yayınladığı video ile Galaxy Fold kullanıcılarına telefonu kullanırken çok dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Bugün yayınlanan videoda Samsung, özel olarak hazırlanmış polimer ekran ve karmaşık menteşe mekanizmasının tasarım öğelerini tekrar anlatıyor. Şirket, Galaxy Fold kullanıcılarını, telefonun ekranına fazla baskı uygulamamaları konusunda uyarıda bulunuyor. Galaxy Fold’un ekranı, geleneksel telefon ekranlarına göre darbelere karşı çok daha hassas. Samsung, kullanıcıları metal eşyalarını telefondan uzak tutmak konusunda da uyarıda bulundu. Metal eşyalar, telefonun katlanmasına yardımcı olan mıknatıslara müdahale edebiliyor. 

galaxy fold 2

Samsung’un Eylül başında piyasaya sunduğu Galaxy Fold herhangi bir IP sertifikasına sahip değil. Bunun için Samsung, kullanıcılara telefonlarını sıvı ve tozdan uzak tutmaları gerektiğini de hatırlattı. 

Samsung, Galaxy Fold kullanıcılarını yaşayacakları herhangi bir sorun için rehberlik edecek uzmanlarla doğrudan iletişim kurabilecekleri Galaxy Fold Premier Service’i kullanmaya davet etti.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsungs_latest_video_reminds_you_to_take_extra_care_of_your_galaxy_fold_-news-39270.php
41
14
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
41
14
6
5
4