Samsung Katlanabilir Televizyon Patentini Aldı

0
0
0
0
0
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni patentiyle televizyonlar katlanabilecek.

Uzun süredir konuşulan ve önümüzdeki yıl itibariyle karşımıza çıkması beklenen katlanabilir akıllı telefonlardan sonra şimdi de katlanabilir televizyonlar gündeme gelmeye başladı.

Teknoloji alanındaki yenilikçi şirketlerden Samsung, aldığı bir patentiyle katlanabilir televizyonlar üzerine çalıştığını da göstermiş oldu. Eğer Samsung'un bu patenti gerçekleşirse dev televizyonlar basit bir şekilde katlanılarak daha taşınabilir hale gelecek.

Samsung'un katlanabilir televizyon patentinde ekran kağıt gibi kıvrılıyor ve televizyon açıldığında ekran açılarak karşımıza geliyor. Böylelikle katlanabilir televizyonlar için kullanılmazken ortada yer kaplamaması ya da kolay bir şekilde taşınması gibi farklı senaryolar da mevcut.

Tabii bu patentin alınması hemen bir katlanabilir televizyon üretileceği anlamına gelmiyor. Şirketler genellikle üzerine çalıştıkları fikirleri patentleştirirken Samsung'un katlanabilir televizyonu da şimdilik geliştirilmeye hazır bir fikir. Bu fikir sadece kağıt üstünde kalarak hiçbir zaman gerçeğe de dönüşmeyebilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0