Samsung, Kırmızı Renkli Yeni Galaxy S10’u Piyasaya Sürdü

27
5
4
1
0
Galaxy S10 modellerindeki renk seçeneklerinin sayısını arttırmayı amaçlayan Samsung, Cardinal Red adını verdiği kırmızı renkli telefonunu piyasaya sürdü.

Akıllı telefon üreticileri, ürünlerini daha uzun süre gündemde tutmak ve kendilerini hatırlatacak reklamlar yapmak için ara ara ürün gamlarına eklemeler yapıyorlar. Samsung da Galaxy S10 ailesinin yeni üyesini tanıttı. Cardinal Red adı verilen bir kırmızı renge sahip olan cihazda, 128 GB depolama alanı bulunacak.

Yeni renk ilk olarak Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+’larda bulunacak, yakın zamanda S10e’lerde de tercih edilebilecek.

Samsung, sık sık amiral gemisi telefonlarına yeni renk seçenekleri ekliyor. Daha önce de Galaxy S8 ve Galaxy S9 modelleri, piyasaya çıktıktan aylar sonra yeni renk seçeneklerine kavuşmuştu. Geçmişte Burgundy Red tonunu tercih eden firma, bu defa kırmızının farklı bir tonunu denedi.

Yeni renk seçeneğinin her pazar açık olması beklenmiyor. Daha önce olduğu gibi yalnızca belli ülkelerde satışa çıkması beklenen yeni kırmızı renkteki cihaz şimdilik İsviçre’de satışa çıktı.

Cihazın özellikleri açısından ise hiçbir değişiklik bulunmuyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/06/05/samsung-launches-cardinal-red-galaxy-s10/
27
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
5
4
1
0