'Samsung Members' Uygulamasına Penis Fotoğrafı Yüklendi, Saatlerce Orada Kaldı

174
28
10
8
7
Samsung'un kendi topluluk uygulaması olan "Samsung Members"ta ilginç bir olay yaşandı. Bir kullanıcı, cinsel organının fotoğrafını uygulamaya yükledi ve bu fotoğraf, saatlerce uygulamanın en görünür yerinde kaldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un akıllı telefonları için sunduğu pek çok uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan bir tanesi de "Samsung Members". Aslına bakacak olursak bu uygulama, Samsung'un müşterileri için oluşturmuş olduğu bir asistan. Samsung kullanıcıları bu uygulama aracılığıyla telefonlarına daha fazla hakim olabiliyorlar, karşılaştıkları sorunları topluluk üyelerine sorabiliyorlar. Ancak bu kez Samsung Members uygulaması, hiç beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldı.

Olay geçtiğimiz çarşamba gecesi yaşandı. Bir kullanıcı, bilinmeyen bir nedenden ötürü cinsel organının fotoğrafını bu platforma yükledi. Paylaşım saatlerce uygulamanın ana sayfasında göründü ve hiç kimse bu duruma müdahale edemedi. Samsung Members kullanıcılarının Twitter üzerinden şikayette bulunmaları neticesinde ise böyle bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Samsunm Members

Bu paylaşımın toplamda kaç kullanıcı tarafından görüntülendiği bilinmiyor. Çünkü Samsung Members uygulaması, gönderilerin görüntülenme sayısı 999'u aştıktan sonra bu bölümü kapatıyor ve dolayısıyla da bir gönderinin maksimum görüntülenme sayısı hiçbir zaman net olarak bilinemiyor. Ancak bir kullanıcının cinsel organının en az bin kişi tarafından görüntülendiği su götürmez bir gerçek.

Pek çok kullanıcı, bu gönderiyi saatlerce etkileşim altında tuttular. Kimi kullanıcılar görüntüyle ilgili emojiler gönderirken kimi kullanıcılar ise bu durumdan rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler. Ancak bu gönderi, saatler boyunca uygulamanın en görünür bölümünde kalmış oldu. Ne Samsung ne de kullanıcı, bu görüntünün kaldırılması için herhangi bir çaba göstermedi.

Samsung Members

Bazı kullanıcılara göre bu durum, tamamen bir reklam çalışması. Şöyle ki pek çok kullanıcı, bu uygulamanın bugüne dek adını dahi duymamıştı. Ancak yaşanan bu olay Samsung Members isimli uygulamayı sosyal medyanın gündemine taşıdı ve dolayısıyla da popüler bir hale getirdi. En azından artık pek çok kullanıcı, Samsung'un böyle bir uygulamasının olduğunun bilincinde.

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/31/samsung-members-dong-pic-oops/
174
28
10
8
7
Emoji İle Tepki Ver
174
28
10
8
7