Samsung, Note 7 Facialarından Sonra Şimdide Havalimanlarına Telefon Değiştirme Noktaları Koyuyor

0
0
0
0
0
Samsung, bazı ülkelerdeki uçaklara getirilen Note 7'nin kullanımı veya bulundurulması yasağına çözüm yolları geliştirmeye başladı.

Samsung’un, bataryasındaki patlama sorunlarının ardından bir çok ülkede Note 7’nin uçuş esnasında kullanılmasına veya bulundurulmasına yasak gelmişti. Durum böyle olunca Note 7 sahipleri de bazı sıkıntılara maruz kaldılar. Telefonlarını piyasadan geri çekme kararı alan Samsung, şimdi de havalimanlarına -Türkiye de dahil olmak üzere- telefon değiştirme standları koyacak. Bu standlar, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havalimanları'ndaki yurt dışı terminallerinin içerisinde, danışmanın hemen yanında olacak şekilde konumlandırılacaklar.
 


Böylelikle uçuş öncesi sıkıntı yaşamadan değiştirme noktalarına gidip telefonunuzu teslim ettiğinizde size farklı bir Samsung telefon verilecek. Aynı zamanda Note 7 cihazınızın içerisinde bulunan dosyalar Data Transfer ile size verilen telefona aktarılacak ve gittiğiniz yerden dönünce kendi telefonunuzu tekrar aynı şekilde alabileceksiniz. Tabii bu dosya aktarma işleminin ne kadar uzun süreceği sahip olduğunuz dosyalara bağlı olduğu gibi cihazın standart aktarma süresiyle de alakalı. Ayrıca sırada bekleyenleri de göz önünde bulunduracak olursak, havalimanlarına uçuş saatinden 2-3 saat önce gitmenizi öneririm.



Kaynak : https://techcrunch.com/2016/10/18/samsung-begins-rolling-out-note-7-exchange-points-at-airports/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0