Samsung, Note 7’yi Samsung Telefonlar İle Değiştirenlere 100 Dolar Ödeyecek!

0
0
0
0
0
Samsung, Note 7’yi Samsung Telefonlar İle Değiştirenlere 100 Dolar Ödeyecek!
Samsung’un uyguladığı politika, Note 7 yüzünden kırdığı kullanıcılarının gönlünü kazanmaya yönelik olacak.

Note 7 fiyaskosu sonrası toparlanmaya çalışan Samsung, en büyük belayı Samsung ve özellikle Note serisini kullanmayı seven tüketicilerini kaybederek yaşamaktan çekiniyor. Bugün sizler ile paylaştığımız aşağıda görebileceğiniz haberde birçok kullanıcı Note 7 yerine iPhone 7 tercihini önlemek amacıyla çalışmalar yapan firma, 100 Dolar hediye çeki veriyor.

İlk olarak ABD ve Güney Kore’de başlatılan kampanya ile eğer Note 7’yi başka bir Samsung cihaz ile değiştirmeyi seçerseniz 100 Dolar’lık bir hediye çeki sizlerin olacak. Ayrıca seçeneğiniz yeni bir Samsung yerine başka bir telefon olacaksa da yine de Samsung’dan size 25 Dolar değerinde bir hediye çeki de gelecek.

Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen tüketicilerini mağdur etmenin sorumluluğu ile birçok çıkar yol bulan Samsung’un kriz yönetiminin gerçekten ne kadar da iyi olduğunu görebiliyoruz. Ancak bu tarz bir ödeme sisteminin Samsung Türkiye tarafından uygulanıp uygulanmayacağı ise şu an için net değil. Ancak benzer bir sistemin gelebileceğini tahmin ediyorum.

Kaynak : http://www.samsung.com/us/note7recall/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0