Samsung Pay, 2020'de Daha Fazla Ülkede Kullanıma Sunulacak

10
3
3
1
0
Samsung Pay, en fazla özelliğe sahip mobil ödeme sistemlerinden biri. Sistemin öne çıkan özelliklerinden birisi de neredeyse bütün pos cihazlarında ödeme seçeneği sunan MST özelliği. Samsung, gelecek planlarına göre bu ödeme sistemini daha fazla ülkeye yaymak istiyor.

Samsung Pay’in sunduğu özelliklerden faydalanmak için Samsung Pay’in yaşadığınız ülkede kullanılabilir olması gerekiyor. 2019 yılında Endonezya’nın da eklenmesiyle birlikte Samsung Pay şu anda sadece yaklaşık 25 ülkede kullanılabiliyor fakat yakın bir zamanda bu durumun değişeceğine dair sinyaller var.

SamMobile’da yapılan açıklamalar, gelecek sene Samsung Pay’in çok daha fazla ülkede kullanılacağına işaret ediyor. Açıklamada aynı zamanda Samsung Pay’in yeni özelliklere sahip olacağı ifadesi de yer alıyor. Eklenecek yeni özellikler ve ülkeler ile ilgili detayların gelecek sene paylaşılacağı söyleniyor.

Yapılan açıklamalar bir umut ışığı yakıyor:

Samsung Pay

Yapılan açıklamalar her ne kadar Samsung Pay’in daha fazla ülkede kullanılabileceğine dair bir garanti vermese de belirtilen adımların 2020 yılında atılacağına dair bir umut ışığı yakıyor. Beklentiler ise eklenecek ülke sayısının bu sefer yalnızca bir tane ile sınırlı olmaması yönünde. Samsung, yaptığı açıklamalarda şu sözleri söyledi: “Bu yıl, kullanıcılara daha iyi bir hizmet sunmak için yeni ve gelişmiş özellikler eklemek üzerine odaklandık.”

Samsung, bu amacını büyük oranda gerçekleştirmiş gibi görünüyor. Ekim ayında eklenen yeni bir özellik ile birlikte kullanıcılar, 47 farklı ülke arasında para alışverişi yapabiliyorlar. Hatta Samsung Pay üyesi olmayan kullanıcılarla bile para alışverişi yapmak mümkün.

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note10 Lite cihazları onay belgelerini almıştı:

samsung galaxy s10 lite

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonları stratejisini bu yıl biraz değiştirdi. Samsung’un aldığı kararlar arasında Galaxy S serisi cihazların daha ucuz modellerini piyasaya sürmek ve Note serisi akıllı telefonları da standart ve Plus modellerine ayırmak var.

Güney Kore teknoloji devi Samsung, Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note10 Lite akıllı telefonlarını kullanıcıya duyurmak için gün sayıyor. Haber başlıklarında yer almaya devam eden iki cihaz için gelen onay belgeleri ise kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı ve artık telefonların duyurusunun yakın bir tarihte yapılacağı öngörülüyor.

Tayland’daki NBTC tarafından onaylanan Galaxy S10 Lite; Snapdragon 855, 8 GB RAM ve 128 GM depolama alanına sahip ve bu ay raflardaki yerini alması bekleniyor ancak Galaxy Note10 akıllı telefonun 2020 yılından önce kullanıcıyla buluşması pek de olası gözükmüyor.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/samsung-may-expand-samsung-pay-more-countries-2020
10
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
3
1
0