Samsung Telefonların Kişiselleştirilmesini Sağlayan Good Lock Uygulaması Geri Geliyor

45
2
1
1
0
Kullanıcıların cihaz arayüzünü dilediği gibi kişiselleştirmesini sağlayan Good Lock uygulaması, yeni sürümü ile kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Galaxy akıllı telefonların henüz Android Marshmallow sürümü kullandığı günlerde Samsung, Good Lock adında özel bir arayüz kişiselleştirme uygulaması yayınlamıştı. Kullanıcı geri bildirimlerine göre sürekli olarak geliştirilen uygulama, kullanıcılara mevcut Samsung arayüzünün bazı bölümlerini diledikleri gibi değiştirme imkanı sunuyordu.

 

Ne yazık ki Good Lock uygulaması, Android Nougat sürümü ile birlikte kullanımdan kaldırıldı. Uygulamayı geliştiren ekip, Good Lock’un geri döneceğine dair açıklamalarda bulunsa da şu ana kadar kullanıcıların böyle bir kişiselleştirme aracına erişimi olmadı. Fakat Çinli Ice Universe, Galaxy kullanıcılarına müjdeyi vererek Good Lock 2018’in ekran görüntülerini paylaştı.

Ice Universe’ün ekran görüntülerini paylaşmasının ardından Galaxy akıllı telefon kullanıcıları merak içinde yeni sürümün yayınlanmasını beklemeye başladı. Yeni sürüm de eskisi gibi kullanıcıların arayüzün pek çok bölümünü değiştirmesine olanak sağlıyor. Hatta artık daha fazla özelleştirme seçeneğinin bulunduğunu söylemek mümkün.

 

Uygulama şu an için yalnızca Samsung’un anavatanı olan Güney Kore’de kullanılabiliyor. Fakat ilerleyen zamanlarda diğer ülkeler için de kullanıma açılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sonuç olarak bu bir Android uygulaması, yakın zaman içinde ortaya çıkacak APK’lar ile uygulamanın resmi olarak yayınlanmadığı ülkelerde de erişim mümkün olabilir.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2018/06/15/samsungs-good-lock-app-is-back-again-and-it-looks-great/
45
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
45
2
1
1
0