Samsung, Temmuz Ayının İlk Haftasında Yeni Bir Galaxy On Modeli Tanıtacak

26
13
6
5
3
Samsung Hindistan, Temmuz ayının ilk haftasında yeni bir Galaxy On akıllı telefon tanıtılacağını ve cihazın Infinity Display tasarıma sahip olacağını açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ilk kez Galaxy S8 modeli ile birlikte tanıtmış olduğu Infinity Display tasarım anlayışı ile tüketicilerin beğenisini kazanmaya başarmıştı. Günümüz tasarım trendini yakalamak için büyük çaba sarf eden şirket, o günden bu yana pek çok yeni modelinde Infinity Display tasarım anlayışına devam etti.

Samsung Hindistan tarafından yapılan açıklamaya göre Samsung, Temmuz ayının ilk haftasında Galaxy On markası altında yeni bir akıllı telefon tanıtacak. Infinity Display tasarımlı Super AMOLED ekrana sahip olacağı söylenen cihaz, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak.

Cihazın diğer teknik özellikleri, fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. Fakat yapılan açıklamaya göre yeni Galaxy On doğrudan Çin markalarının orta segment telefonlarına rakip olabilir.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-on-smartphone-with-infinity-display-tipped-to-launch-soon-1873558
26
13
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
26
13
6
5
3