Samsung, Tizen İşletim Sisteminin Sevilen Özelliğini Android Telefonlarına Getiriyor!

37
9
3
2
1
Samsung, kullanıcıların kilit ekranında çeşitli bilgilerle karşılaşmasını sağlayan My Galaxy Stories özelliğini Android modellerine de yayınlamaya hazırlanıyor.

Samsung, Tizen işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarda bulunan My Galaxy Stories (Benim Galaxy Hikayelerim) özelliğini yakında Android akıllı telefonlarına da getirecek. My Galaxy Stories ile birlikte kullanıcılar ekranı her uyandırdıklarında farklı bir kilit ekranı arka planı ile karşılaşacaklar. Fakat My Galaxy Stories’in asıl özelliği bu değil.

My Galaxy Stories’de kilit ekranını her açtığınızda farklı bir arka plan görseli görürsünüz ve bu arka plan hakkında küçük bir bilgiyle karşılaşırsınız. Dileyen kullanıcılar arka plan görselindeki içerik hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilir ya da görsel ile ilgili bir video izleyebilirler. Örnek olarak aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.

My Galaxy Stories’in Android sürümünde kilit ekranında kullanıcılar haberleri ve trend videoları da görebilecekler. Ayrıca kullanıcılar istedikleri takdirde kilit ekranında gösterilecek görüntüler arasına galerilerinden de görüntü ekleyebilecekler. Samsung’un My Galaxy Stories’i tüm Android modellerine mi yoksa bazı modellerine mi getireceği henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2018/06/20/tizens-my-galaxy-stories-lockscreen-feature-coming-to-galaxy-smartphones/
37
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
9
3
2
1