Samsung, Türkiye Dahil Birçok Patlama Haberinin Yalan Olduğunu Söyledi!

1
0
0
0
0
Samsung, Türkiye Dahil Birçok Patlama Haberinin Yalan Olduğunu Söyledi!
Samsung, patlama durumları ile alakalı yayınladığı raporda arasında Türkiye’nin de olduğu bazı patlama vakalarının yalan olduğunu belirtiyor.

Samsung’un artık sorunu çözerek sağlamlarını dağıtmaya başladığı Galaxy Note 7 Vakası, firmaya göre çözülerek dağıtımları Amerika Birleşik Devletleri’nde başlatılan 500.000 adet yeni Note 7’ler ile kapanmaya başladı. Tabii Samsung sorunu çözmesinin ardından açıklama gereği duyarak dünya genelinde 26 vakanın yalan olduğunu belirtiyor.

Bu vakalardan en fazlası 9 farklı olay ile ABD iken, onu 3 olayla Güney Kore, ardından ise 2 olay ile Fransa izliyor. Ayrıca İngiltere, Kanada, Singapur, Filipinler, Vietnam, Hırvatistan, Romanya, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çek Cumhuriyeti’nde birer olay fake çıkarken ayrıca bir olay da Türkiye’den yalan olarak rapor edilmiş.

Tabii şimdiye kadar toplanacak 1 milyondan fazla Note 7’den 26 adetinde yalan beyan olması normal karşılanabilir. Ancak sonuç olarak Samsung hatasını kabul edip cihazları geri çağırarak mantıklı da bir hamle yaptı. Ayrıca iade için gelen tüm cihazlara tek tek detaylı inceleme yaptığını belirten Samsung, bazı kullanıcıların inceleme için firma tarafından istendiğinde yan çizdiğini de belirtmiş. Bunun yanı sıra incelemede sorunsuz görünen Note 7’ler de bulunuyor.

Fakat Samsung tüm cihazlarda gerekli batarya değişimini yaparak Ekim ortasında Türkiye’de iadeleri ve tekrar satışları başlatacağını da belirtelim. Ancak eğer bir Note 7 sahibi iseniz Samsung yetkili servisine giderek ya da çağrı merkezini arayarak programa dahil olmanız gerektiğini unutmayın.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0