Samsung Türkiye, Galaxy Note 7'nin İade Süreci Hakkındaki Detayları Açıkladı

0
0
0
0
0
Samsung Türkiye, Galaxy Note 7'nin İade Süreci Hakkındaki Detayları Açıkladı
Samsung Electronics Türkiye, ülkemizde Galaxy Note 7 modelinin iptal edilmesiyle kullanıcıların cihazları nasıl iade edeceğiyle ilgili detayları açıkladı.

Bildiğiniz gibi Galaxy Note 7'nin bataryasındaki problem nedeniyle Note 7 modellerinin yenisiyle değiştirileceği söylenmiş ancak değiştirilen modellerde de sorun tespit edilmesiyle birlikte Samsung, Galaxy Note 7 modelini tamamen iptal etmişti.

Ülkemizdeki Galaxy Note 7 kullanıcıları cihazlarını nasıl tamamen iade edecekleri ya da şu anda değişim programına gönderdikleri cihazları ile ilgili nasıl bir işlem yapacaklarını merak ederken, Samsung Türkiye'den bugün gelen açıklama tüm soruları yanıtlıyor.

Note 7 sahipleri cihazlarını nasıl iade edecek?

Operatör haricinde Galaxy Note 7 cihazını satın alan kullanıcılar faturalarıyla birlikte Samsung Servis Merkezi'ne giderek hem Galaxy Note 7 cihazı için aldığı aksesuarları hem de Galaxy Note 7 cihazını iade ederek para iadesi alabilecek. Aynı zamanda dileyen kullanıcılar, Note 7 modelinden Galaxy S7 Edge'e geçiş yapabilecek ve Samsung, bu geçişi yapan kullanıcılara 600TL geri ödeme yapacak.

Galaxy Note 7'nin güncellenen yeni değişim programı 18 Ekim 2016 - 11 Kasım 2016 tarihleri arasında devam edecek.

Operatörden Galaxy Note 7 alanlar ne yapacak?

Bir telekominikasyon operatöründen kontratlı bir şekilde Galaxy Note 7 aldıysanız, cihazı aldığınız noktaya giderek cihazın geri iadesini sağlayabileceksiniz. Ayrıca kontrat için verdiğiniz taahhüt de herhangi bir ceza yaptırımı uygulanmadan iptal edilecek. Ayrıca cihazı aldığınız noktaya başvurmadan önce cihazı kontratlı bir şekilde aldığınız operatörün müşteri hizmetlerinden konuyla ilgili detaylı bilgi almalısınız.

Cihazını değişim için Samsung'a teslim eden kullanıcılar için durum ne?

Galaxy Note 7'nin ilk değişim programı kapsamında telefonunun yeni Note 7 ile değiştirilmesini talep eden kullanıcılar cihazlarını teslim ettikleri noktaya giderek para iadesi ya da Galaxy S7 Edge modeliyle değişim yapılmasını talep edebilecek.

Bu iade süreci değiştirilen yeni Note 7'leri de kapsıyor mu?

Elbette kapsıyor. Yenilenen modellerde de sorun tespit edilmesiyle birlikte Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefonu tamamen iptal edilmiş durumda olduğundan dolayı değişim programı kapsamında yeni Note 7 teslim edilen kullanıcılar dahi cihazlarının iadesini ya da S7 Edge ile değişimini talep edecek.

Böylelikle Samsung, aylardır gündemden düşmeyen Note 7 defterini ülkemizde de kapatmış oldu. Ayrıca Note 7'nin iade süreciyle ilgili daha kapsamlı bilgiye bu bağlantıdan Samsung'un resmi sitesine giderek ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0