Samsung Türkiye'den Galaxy Note 8 için 7 Nefis Reklam Videosu Daha!

14
5
1
1
1
Samsung'un amiral gemisi ve şuan satılan en pahalı telefonu Galaxy Note 8, Türkiye YouTube sayfasında bir sürü videoyla gündemi işgal ediyor.

Akıllı telefon sektöründe geçen yıl yaşadığımız Galaxy Note 7 skandalıyla birlikte Note serisi hiç olmadığı kadar popüler bir hale geldi. Önceki yıl "Note neymiş ki la" diyecek insanlar, bu sene Note 8 alarak kullanmaya başladı. Ne demişler, reklamın iyisi kötüsü yoktur. 

Samsung'un içinden sıyrılmayı çok iyi başardığı Note 7 faciası, bu sene tanıtılan ultra üst seviye akıllı telefonu Note 8 ile bir başarı hikayesine dönüştü. Android alanında oldukça sağlam bir oyuncu olan Note 8, firmanın reklamlarıyla firmanın yine çok popüler olan iki amiral gemisi Galaxy S8 ve S8+'ın önüne geçmeye çalışıyor. Satış rakamları şimdilik ortalam değerler gösterse de bugüne kadar herhangi bir patlama haberinin alınmaması bizlere de rahat bir nefes aldırdı. 

Samsung'un ülkemizdeki resmi fiyatıyla 5000 liralık S-pen'li ve zibilyon farklı fonksiyonlu Galaxy Note 8'i, tartışmalı olarak da Android telefonların en iyisi, bakın Samsung tarafından nasıl tanıtılıyor. Buradan Samsung Türkiye'nin YouTube hesabına ulaşabilirsiniz.

14
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
5
1
1
1