Samsung, UFO'ya Benzeyen ve 360 Derece Çekim Yapabilen Drone'un Patentini Aldı

2
0
0
0
0
Geleceğin en önemli teknolojilerinden insansız hava araçları ile ilgili faaliyetlere başlayacağı düşünülen Samsung'un ilk drone patenti ortaya çıktı.

Dünya genelindeki en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, gelecekte hayatımızda bir standart haline gelecek teknolojilere yaptığı yatırımları sürdürüyor. Samsung'un gelecekte standart olacağını düşündüğü bir teknoloji ise insansız hava araçları.

Daha önce bu konuda bazı çalışmalar yürüttüğü iddia edilen ancak insansız hava araçları ile ilgili henüz somut bir ürün ortaya koymayan Samsung'un bu alanda aldığı bir patent ortaya çıktı.Ortaya çıkan patente göre şirket, alışık olduğumuz drone'lardan çok daha farklı bir drone ile karşımıza çıkacak.

Patentin detaylarına baktığımızda uçan daireyi andıran bir tasarıma sahip olan bu drone, alışılagelmiş drone'lara kıyasla çok daha farklı bir tasarıma sahip. Ayrıca bu drone patentinin öne çıkan diğer bir noktası ise 360 derece video kaydına elverişli olması. Görünüşe göre Samsung'un yakında bir ürüne dönüştüreceği bu patent, 360 derece çekim yapabilen bir drone olacak. Ayrıca Samsung'un bu drone'unda görünüşe göre birden fazla küçük pervaneler yerine büyük tek bir pervane bulunuyor.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0