Samsung'un 8K Çözünürlüğündeki QLED Televizyonu IFA 2018'de Tanıtılacak

40
12
3
3
0
Samsung'un, bu ayın sonunda düzenlenecek olan IFA etkinliğine 8K QLED televizyonu ile damga vurması bekleniyor.

Dünya genelinde henüz daha 4K teknolojisine bile hazır olmamamıza rağmen LG ve Samsung duracak gibi görünmüyor. Geçtiğimiz günlerde 8K QLED panelini tanıtan LG'den sonra Samsung'un da yakın bir zamanda 8K QLED televizyonunu tanıtacağı konuşuluyor. Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2018'de, Samsung'un 8K QLED televizyonunun dikkat çekeceği belirtildi.

Samsung, yeni QLED televizyonu için herhangi bir resmi açıklama yapmış durumda değil. Ancak etkinlik için yayınlanan görseller üzerinden çıkarım yapan uzmanlar, şirketin tanıtacağı ürünler arasında yeni bir televizyonun olacağını öngörmüştü. Uzmanların yaptığı tahminler sonrasında ortaya çıkan bir görüntü ile beraber, Samsung'un 8K QLED televizyonu kesinleşmiş oldu.

Bir Twitter kullanıcısının, Berlin Tegel Havalimanı'nda çektiği bu görüntü, 8K televizyonun kesin olarak tanıtılacağını gözler önüne sermiş oldu. LG ve Samsung'un atılımları ile beraber, önce 4K sonrasında ise 8K teknolojisinin yaygınlaşacağı düşünülüyor. Teknoloji dünyası için önemli bir etkinlik olan IFA, 31 Ağustos Cuma günü başlayacak ve 5 Eylül Çarşamba günü son bulacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/first-samsung-8k-tv-may-launch-this-month/
40
12
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
40
12
3
3
0