Samsung'un CEO'su Dj Koh, Henüz Tanıtılmamış Olan Galaxy Note 9'u Kullanırken Görüntülendi

53
15
7
5
4
Samsung'un CEO'su, Note 9'u henüz tanıtılmadan evvel kullanmaya başlayınca, fotoğraflanmaması kaçınılmaz oldu.

Samsung’un mobil operasyonlarından sorumlu olan CEO DJ Koh, halka açık bir yerde elinde tuttuğu henüz tanıtılmamış olan Galaxy Note 9 ile görüntülendi. İlk etapta bu hareket size biraz sorumsuzca geliyor olabilir fakat aslında durum pek öyle değil. Çünkü Galaxy Note 9’un Note 8 ile tasarım bakımından arasında çok büyük farklar bulunmuyor.

Tasarım konusundaki benzerliğe güvenen Dj Koh, tanıtım tarihi olan 9 Ağustos’u beklemeden Note 9’u kullanmaya başlamış bile. Samsung Galaxy Note 9 ile Note 8 arasındaki farklar yok denecek kadar az. Yeni tanıtılacak olan modelin yalnızca ön kısmındaki çerçevesinin biraz daha ince olduğu, çift kamera geleneğine devam ettiği ve parmak izi sensörünün kameranın yanında değil altında yer alacağı konuşuluyor.

CEO’nun elindeki telefonun fotoğrafına biraz zoom yaptığınız zaman bir Galaxy Note 9 kullandığını arka kısımdan rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Koh, elindeki S Pen ile bir şeyler yapıyor fakat elinin büyük bir kısmı kalemi kapatmış durumda bu nedenle kalemin tasarımı hakkında çok detaylı bilgi alamıyoruz. Daha önce gelen bir sızıntıda ise S Pen’in Bluetooth desteği gibi tüm detayları hemen hemen ortaya çıkmıştı. 24 Ağustos’da piyasaya sürülmesi beklenen ciazın 9 Ağustos’da New York’ta tanıtımının yapılması planlanıyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2018/07/16/samsung-ceo-using-galaxy-note-9
53
15
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
53
15
7
5
4