Samsung’un ‘Hiçbir Zaman Satın Alamayacağımız’ Kapaklı Telefonu Onaylandı

0
0
0
0
0
Samsung’un ‘Hiçbir Zaman Satın Alamayacağımız’ Kapaklı Telefonu Onaylandı
Samsung’un Android tabanlı kapaklı akıllı telefonu onaylandı fakat kötü haber, telefon yalnızca Çin’de satışa sunulacak.

Samsung’un günlerdir kapaklı telefon modeliyle (W2017) ilgili görsellere ve sahip olacağı özelliklere dair sızıntı bilgilere rastlıyorduk. Telefon nihayet Çin tarafından teyit edildi; Samsung, yüksek özelliklere sahip Veyron kod adlı telefonu piyasaya sürecek. Fakat telefon maalesef yalnızca Çin’de satışa sunulacak. Neden böyle bir kararın alındığıyla ilgili resmi bir açıklama yok, en fazla tahminlerde bulunabiliriz. Artık büyük ekranlı telefonlara olan alışkanlıktan sonra kapaklı telefonlara rağbetin ne olacağı kestirilemediği için ilk etapta Çin pazarı pilot bölge olarak seçilmiş olabilir.

SamMobile’ın elde ettiği bilgilere göre W2017, komple metal gövdeden oluşacak. 4.2 inç HD Super AMOLED ekranı bulunan modelde işlemci olarak Snapdragon 820 yer alacak. Bellek kısmında ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızanın olduğunu görüyoruz. 13/5 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kameranın bulunduğu W2017'nin bataryası ise 3000mAh gücünde olacak.

Samsung, henüz telefonu resmi olarak duyurmadı fakat bunu çok yakında gerçekleştireceklerini düşünüyoruz. Yine SamMobile’a göre W2017, 3000 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sürülecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0