Samsung’un Kapaklı Klasik Telefonu Olan Galaxy Folder 2 Görüntülendi!

0
0
0
0
0
Samsung’un bu sene yeniden çıkartacağı kapaklı yapısıyla dikkat çeken klasik telefonu Folder 2 canlı canlı görüntülendi.

Her ne kadar günümüzde büyük ve önü tamamen dokunmatik ekranlı telefonlar ön planda olsa da eski klavyeli, kızaklı ya da kapaklı telefonlar da popüler olmasa da ilgi görmeye devam ediyor. Bu sebeple Samsung’un Galaxy Folder adıyla geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü klasik kapaklı telefonu bu sene yenileceğini aşağıdaki haberimizden sizlere aktarmıştık. Galaxy Folder 2 adını taşıyacak olan bu telefon ilk serinin izlerini taşırken daha güçlü yapısıyla dikkat çekecek.

Android 6.0.1 işletim sistemine sahip olacak olan cihazın bu sefer de canlı görüntüleri ortaya çıktı. O eski kapaklı telefonların hantallığını koruyan Galaxy Folder 2, yeni nesil telefonlara göre oldukça kalın olmasıyla dikkat çekiyor. MicroSD kart desteğine de sahip olan cihazda, 2.000mAh batarya olduğu da görüntülenmiş. Yani bu cihaz için gayet iyi bir değer. Ki aynı zamanda bu bataryanın değiştirilebilir olması da bir avantaj.

Yukarıda görebileceğiniz Folder 2, altın rengi ile şık olmuş da diyebiliriz. 3.8 inç HD ekranı, 1.4GHz hızındaki Qualcomm işlemcisi, 2GB RAM, 8GB depolama, MicroSD kart, 8MP arka ve 5MP ön kamera gibi detaylarıyla gelecek olan cihaz ilk olarak görünüşe göre Çin’de piyasaya sürülecek. Ancak küresel bir satışı olacak mı şu an için belli değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0