Samsung’un Katlanabilir Telefon Görüntüleri İnternete Sızdırıldı!

127
23
11
6
5
Bundan bir 10 yıl öncesinde hayal ürünü olan ve belki de sadece bilim kurgu filmlerinde görülen katlanabilir telefonlar, sonunda gerçek oldu. Bu noktada Samsung’un gelecek yıl duyuracağı katlanabilir telefonu ortaya çıktı.

Teknoloji ve bilim öylesine büyük bir hal aldı ki artık üreticiler çeşitli şekillerde kendilerini piyasada sivriltmek istiyorlar. Yapılmamışı yapmak, görülmemişi göstermek tahmin edersiniz ki adından söz ettirmeye yetiyor. Samsung’da bu bağlamda katlanabilir bir telefon çıkardı. Bu büyük bir ihtiyaç mıydı bilinmez ancak yeni moda telefon oldukça farklı görünüyor.

Bu teknoloji sadece bir dönem sürebileceği gibi uzun yıllar devam edecek olan bir akımın da başlangıcı olabilir. Gelecek yıl düzenlenecek olan MVC etkinliğinde tanıtılması beklenen katlanabilir telefonun prototipi, şimdi internete sızdırıldı.

Samsung’un geçtiğimiz yıl Aralık ayında aldığı patent, çıkacak olan cihazın ZTE’nin Axon M modeline benzediğini göstermişti. Ancak bu tahmin şimdi sızdırılan görüntüler ile netlik kazandı. İki adet 18:9 oranına sahip ekrandan oluşan telefon, menteşeye benzer bir yapı ile birbirine tutturuluyor. Bu sayede kullanıcı ihtiyaç duyduğunda ekranı açarak geniş ekran zevkine ulaşabiliyor.

Şu an için Project V ve SM-G929F model numarası ile karşımızda olan akıllı telefon, tahminlere göre 2 bin dolar fiyat etiketine sahip olacak. Sınırlı sayıda üretileceği ifade edilen katlanabilir telefonun detayları, önümüzdeki yıl MVC 2019 fuarında netlik kazanacaktır.

127
23
11
6
5
Emoji İle Tepki Ver
127
23
11
6
5