Samsung’un Katlanabilir Telefonu 2017’de Gelebilir!

0
0
0
0
0
Samsung'un yeni patent girişimi, uzun süredir dedikodusu yapılan katlanabilir telefonun habercisi olabilir. Medyada yer alan haberler, birbirini doğrular nitelikte.

Samsung, Galaxy Note 7 skandalının yaralarını sarmak için şimdiden paçaları sıvadı. Büyük kan kaybına uğrayan şirket, Note 7’nin havalimanları ve uçaklarda yasaklanması ile büyük ölçüde imaj kaybına uğradı. Ancak son dedikodular doğru ise, Samsung hayranları derin bir nefes alacak.

Ünlü Hollanda teknoloji sitesi “galaxyclub.nl”, Samsung’un yeni bir patent alma girişiminde bulunduğu haberini aldı. Kore firmasının katlanabilir bir telefon çıkaracağı uzun süredir kulislerde konuşuluyordu. Patent başvurusunu ise bu telefon için yaptıkları düşünülüyor.

Koreli bir haber sitesi olan The Korea Herald geçtiğimiz çarşamba, Samsung’un katlanabilir bir akıllı telefon yapacağı haberini yapmıştı. Bu iki teknoloji sitesinin haberleri birbirini doğrular nitelikte. Yakın zamanda firmadan yeni haberler alacağız gibi görünüyor.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/samsung-foldable-smartphone-2016-11/#from-the-patent-it-appears-that-samsung-is-exploring-a-flip-phone-clamshell-style-design-for-a-foldable-smartphone-1
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0