Samsung’un Katlanabilir Telefonu Galaxy X ve Galaxy S10’u Tanıtacağı Tarihler Değişti

15
6
2
2
1
Samsung’un 2019 takviminde, her yıl çıkardığı amiral gemilere ek olarak yeni bir seri de yer alacak. Firma, uzun yıllardır üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonu Galaxy X’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelin takvimin netleşen detaylarına değinelim.

Samsung’un ana amiral gemisi serisine Galaxy S10 ve S10 Plus güncellemesi geliyor. Firma bu iki cihazı tanıtmak için her yıl yaptığı gibi yine Mobil Dünya Kongresi’ni (MWC) tercih edecek. 2019’daki MWC etkinliği Şubat ayının son haftasında düzenlenecek. Samsung’un bu yıl planlarına dahil ettiği etkinlik ise CES fuarı. 

Her yıl Ocak ayında düzenlenen CES, 2019’da 8-12 Ocak tarihlerinde kapılarına açacak dev bir etkinlik olacak. Samsung ise bu fuarda yerini katlanabilir telefonu Galaxy X ile alacak. Yani S10’u göremeden, uzun süreden beri merak uyandıran X’i göreceğiz.

Daha önce ortaya atılan söylentilere göre Samsung, aslında tam tersini planlamıştı. Yani Galaxy X’i S10’dan daha önce değil, sonra görecektik. Şirketin 300 bin ila 500 bin adet arasında ürettiği -ki bu sayı gerçekten az- söylenen Galaxy X, anlaşılan o ki bazı pazarlara özel olarak satışa sunulacak. Ayrıca yine söylentilerden hareketle cihazının fiyatının 1.850 dolara çıkabileceğini daha önce de belirtmiştik. 

Tüm bunlara ek olarak orijinal ve geleneksel şekilde MWC etkinliğinde göreceğimiz söylenen Galaxy S10 çiftinin yanında minik bir Galaxy S cihazı da görebiliriz. Elbette firma bu cihazlar hakkında aldığı sorulara şu anda yanıt vermemeyi tercih ediyor. Çünkü her şeyden önce 9 Ağustos’ta tanıtmaya hazırladığı Galaxy Note 9 var.

Tablet-telefon melezi Galaxy Note 9, Bluetooth ile bağlantı kuran S Pen kalemiyle, 215 GB depolama alanı ve 4.000 mAh bataryasıyla gelecek. Cihazın tasarım açısından önemli bir değişiklik geçirmemesi, Note 8 ile çok da farklı olmaması bekleniyor.

Samsung cephesinden gelen bilgiler netleştikçe sizlere aktaracağız, takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/05/galaxy-s10-now-rumored-to-debut-at-mwc-2019-first-foldable-phone-at-ces-2019/
15
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
6
2
2
1