Samsung’un Kendi İşletim Sistemi Tizen ile Çalışan Yeni Akıllı Telefonu Sızdırıldı

1
0
0
0
0
Samsung’un Kendi İşletim Sistemi Tizen ile Çalışan Yeni Akıllı Telefonu Sızdırıldı
Güney Koreli üretici Samsung’un kendi işletim sistemi Tizen ile çalışan Samsung Z2 akıllı telefonuna ait görüntüler ortaya çıktı.

Android işletim sistemiyle çalışan başarılı akıllı telefonlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Samsung, aynı zamanda bazı ülkelerde kendi geliştirdiği Tizen işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlarını da tüketicilerle buluştuyor.

Samsung’un Tizen işletim sistemli yeni akıllı telefonu güncellenen Samsung Z2’nin sızdırıldığı bir video paylaşıldı. Aynı zamanda videoda cihazın performansı Tizen işletim sistemli diğer akıllı telefonlar Samsung Z1 ve Samsung Z3 ile karşılaştırılıyor.

Samsung Z2’nin Özellikleri Neler?

4 inçlik AMOLED ekranlı Samsung Z2’nin şu anda bilinen iki özelliği var. 1GB RAM bulunan cihaz 4G altyapısını destekleyen ilk Tizenli akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Cihazın işlemcisine ve diğer teknik detaylarına ait bilgi paylaşılmasa da Samsung Z2 yine diğer Tizen modelleri gibi giriş seviyesinde tüketicilerin karşısına çıkacak.

Tizen işletim sitemli modeller genellikle genel olarak halkın maddi kazancının düşük olduğu Kenya, Endonezya, Nijerya ve Hindistan gibi ülkelerde satılıyor. Samsung Z2 modelinin de satış rotası pek farklı olmayacak. Tizen işletim sisteminin daha üst düzey modellerde karşımıza çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0