Samsung'un Note Serisindeki Kalemi Aynı Zamanda Hoparlör Olacak

0
0
0
0
0
Ortaya çıkan yeni bir patente göre Samsung'un Note serisindeki S-Pen'i ilerleyen dönemlerde aynı zamanda hoparlör olarak da kullanılabilecek.

Galaxy Note 7 ile ilk başlarda birçok kişinin beğenisini toplayan Samsung, Note 7 cihazının bataryasında yaşanan sorunla birlikte Note 7 ile yükseliş yerine düşüş yaşamıştı.

Şirket cihazın batarya konusundaki sorunlarını çözse de Samsung'un Note serisi özellikle patlama olaylarından sonra kullanıcılarda olumsuz bir algı yaratmış durumda. Şimdi bu algıyı kırmak isteyen Samsung, Note serisinde çeşitli yenilikler üzerine çalışıyor.

Son ortaya çıkan bir patente göre Samsung'un Note serisindeki ve bazı tabletlerindeki dokunmatik kalemi S-Pen, aynı zamanda küçük boyutlarda bir hoparlör olacak. Şimdilik bu kadar küçük bir cihazdan kuvvetli ve kaliteli bir ses nasıl çıkacak bilmiyoruz ama Samsung bu patenti iyi bir şekilde kullanmayı becerirse Note serisine önemli bir artı özellik ekleyebilir.

Tabii öte yandan şirketler her aldığı patenti kullancak diye de bir durum yok. Bu patent belki ilerleyen yıllarda kullanılabilir ya da hiç kullanılmadan bir köşeye atılabilir. Bu patentin nasıl uygulanacağını ise bize zaman gösterecek.

Kaynak : http://www.patentlymobile.com/2016/09/samsung-invents-a-possible-future-galaxy-note-pen-that-doubles-as-a-speaker.html
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0